Frank is back?

maj 13, 2008 10:05 by Sune

Foto: CANAL+

Läste precis på Aftonbladet att det nu är klart att det kommer en uppföljare till filmen Donnie Darko, och denna gången hamnar fokuset på Donnies lillasyster Samantha, som "blir plågad av störande syner under en bilresa till Los Angeles". Filmen kommer heta S. Darko.

Första gången jag såg Donnie Darko var jag inte alls särskilt imponerad av den, det enda jag gillade var Gary Jules framförande av Mad World. Måste dock medge att den blev bättre nästa gång jag såg filmen, och låten var precis lika bra som förut. Vi får helt enkelt vänta och se hur uppföljaren blir, det är en annan regissör som kommer göra filmen. Skulle väl ljuga om jag inte sa att jag är i alla fall lite nyfiken.

Andra bloggar om: , , ,


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5