Indiana Jones - lego och film

mars 14, 2008 08:36 by Sune

Börjar dagen med att läsa på Aftonbladet (jag vet, jag borde veta bättre!) att regeringspartierna har enats i frågan kring fildelning, och som vanligt gör de det på ett ytterst puckat sätt. Även IDG och DN har en artikel om detta.

 Satt hemma hos brorsan och lirade lite Lego Star Wars i förra veckan, det är förvånansvärt roande. Där kan man bl.a. låsa upp karaktären Indiana Jones, och se en trailer för... japp, you guessed it... spelet Lego Indiana Jones! Jag garvade riktigt rejält när jag såg den, så jag bara måste dela med mig. Visserligen är det inte trailern jag visar nedan, men det ger er en snabb blick i hur det ser ut.

Och det är kanske inte så många som lyckats missa att det faktiskt är en ny film inom samma serie på väg.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: film, youtube, spel
Categories: Film | Spel
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed