Live - Lightning Crashes

mars 20, 2008 13:27 by Sune

Idag har vi bara jobbat halv dag i och med att det är skärtorsdag, och nu är jag ledig fram tills tisdag morgon. Det ska bli skönt med sovmorgon! Fast med min tur så kommer jag säkert att vara hur pigg som helst svintidigt varje morgon bara för att jag får sova.

Dagens favoritlåt är Lightning Crashes med bandet Live. Den känns lagom soft.

Det är faktiskt mitt ex som lite smått fick mig att börja lyssna på Live, och de tre låtar jag faktiskt kommer ihåg att jag hört med gruppen gillar jag. Borde egentligen lägga ner lite tid på att se om de har någon mer låt som jag gillar, men jag kan vara så förbannat lat ibland så det är inte sant. Det är nästan lite "ska bara..."-varning över mig ibland. ;)

Men nog om allt sånt nu, nu ska jag ta och äta lite och sen har jag ett antal dagar på mig att bara slappa och spela xbox. Har fått tillbaka Bioshock av en kompis så jag kan äntligen avsluta spelet en andra gång. Det är (antagligen) vad jag kommer göra tills det är dags att jobba igen. Ha en glad påsk(-helg) där ute!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5