Om att skaffa markiser

april 8, 2008 09:26 by Sune

Nu när det börjat bli lite soligt har jag funderat på att skaffa någon sorts markiser hemma, men jag fick mig ju en liten funderare i förra veckan när jag insåg vikten av stabila markiser. Ska det vara så himla jobbigt att man måste börja fundera på hur vinden blåser längs fasaden, uppskatta möjliga framtida vindstyrkor etc. bara för att skaffa sig lite externt solskydd? Seriöst, jag vill bara inte ha blänk i min bildskärm, inte utbilda mig till något av en CSI-tekniker!

Just nu känns det som om en intern lösning som några fancy persienner vore att föredra framför markiser. KD|Solskydd har exempel på lite snygga lösningar inom just interna och externa solskydd. Jag är speciellt förtjust i lamellgardinerna. Jag har inte ens tänkt på att det kan finnas persienner i andra färger än den fula standardgrå varianten, så när jag såg bilden på en mörkblå persienn blev jag lite småförälskad.

Vem kunde tro att små tankar om att skaffa markiser skulle resultera i ett sånt här blogginlägg? Och jag har blivit köpsugen! Tänker dock inte impulsköpa något, utan spana runt lite och se vad som finns på marknaden.

Andra bloggar om: , , ,


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5