Open Office-uppgradering på gång

mars 20, 2008 14:20 by Sune

Läste just på IDG att det snart kommer en betaversion av Open Office 3, där man bl.a. med ett Outlook-liknande tillägg har integrerat Mozillas plattform för hantering av e-post och kalender. (yay!) I den kommande versionen kommer även integration med Google Docs att finnas. (yay igen!)

Jag gillar verkligen öppen mjukvara, företag som t.ex. Microsoft och Adobe behöver en motpol som driver konkurrensen och utvecklingen framåt. Med det sagt tycker jag fortfarande att både Microsoft Office och Adobe Photoshop är långt före de fria alternativen, men det kanske beror på att jag är så inkörd i dem att jag har svårt att ändra mitt arbetssätt i programmen.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: nyheter
Categories: Nyheter
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed