Super 8 - igen?

februari 23, 2009 09:22 by Sune

Dagens inlägg handlar om dåliga uppföljare i filmvärlden, vi vet alla vilka de är.

Jag insåg just att det för några år sedan gjordes en fristående uppföljare på filmen Super 8. Om man inte tyckte att den första var dålig nog har folket i Hollywood alltså valt att göra ytterligare en dålig film ännu sämre. Fast lite måste jag erkänna att jag är fascinerad över deras sätt att köra riktigt dåliga handlingar i botten. Det är trist att Super 8-filmformatet behöver associeras med något så troligt dåligt som de här filmerna.

En annan film, en bra denna gången, som de gjort inte bara en utan TVÅ dåliga uppföljare på den riktigt bra filmen Starship Troopers. Jag såg aldrig den första uppföljaren eftersom jag hört hur otroligt kass den var, men när jag läste att den andra var bättre kunde jag inte låta bli. Åh vad jag önskar att jag låtit bli. :-/

Nu väntar jag bara på att någon får för sig att göra Titanic 2.

Andra svenska bloggar om , ,


Just nu värderat 2.5 av 12 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer