The Incredible Hulk

mars 13, 2008 13:13 by Sune

Såg idag första trailern för den nya Hulken-filmen. Jag måste säga att jag faktiskt blev taggad trots mina första reaktioner när jag hörde att de bytt ut skådespelarna från förra filmen. Edward Norton i all ära, men han kändes inte som någon Bruce Banner tyckte jag. Nu är jag inte lika säker. Som ett Marvel fan är jag ganska glad i alla filmer i den här genren, speciellt de om Spider-Man som är något av en gammal barndomsfavorit. Hulken kom inte långt efter när jag var liten, och jag minns hur jag brukade älska den gamla TV-serien. Jag minns fortfarande det pianoplinkande ledmotivet.

Här följer den nya filmens trailer på youtube fast med spansk undertext (hittade ingen annan variant ännu).

Hittade en version av trailern utan spansk text.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: film, youtube
Categories: Film
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed