The Worrying Kind

mars 17, 2008 08:09 by Sune

Har lirat en hel del Lego Star Wars med brorsan i helgen, och vi fick göra ett litet avbrott ett tag när hans fru absolut ville se på melodifestivalen. Finns det något mer meningslöst att se på på TV egentligen? I vilket fall som helst, tiden tittandes på det var inte helt bortkastad. Det utan tvekan bästa uppträdandet var, tycker jag, Maia Hirasawa med sin cover av The Worrying Kind. Jag fullkomligt avskydde låten när The Ark sjöng den, men nu var den inte bara rätt okej - den var faktiskt bra!

Som vanligt bara måste jag dela med mig. ;)

Jag undrar hur många som egentligen röstade på Charlotte Perrellis ben istället för hennes sång. Det har ju pratats en hel del om bl.a. hennes diet och utseende, och jag har hört många prata om att hon ser konstig ut numera och bla bla bla. Frågan är hur många (heterokillar) som egentligen tänker "henne skulle jag kunna sätta på". Ytligt, åh ja, men försök inte påstå att det inte ligger en del sanning i det, speciellt när hon dansar i en väldigt kort klänning. Fast det är ju inte någon skräll direkt att sex säljer, och med tanke på hur mycket alla killar/män tänker på sex dagligen är det väl inte förvånande.

Okej, jag ska väl inte vara helt negativ och anti-Perrelli. Hennes låt lät ju faktiskt helt okej jämfört med de övriga bidragen i finalen. Få mig inte att börja snacka om den hemska I love Europe, där har vi verkligen en hemsk låt! Men nu är det dags att jobba lite.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: musik, youtube
Categories: Musik
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed