Vem fasen är Peter Antoine?

april 22, 2008 09:53 by Sune

Snubblade just över en artikel på Aftonbladet som handalar om misshandeln av Peter Antoine. Första tanken som slog mig var "Vem fan är det?", och ja, jag har ganska dålig koll på det där med sport nu för tiden. En snabb sökning på Wikipedia talade snabbt om för mig att han är en svensk-tysk fotbollstränare som även varit expertkommentator i TV4 och Kanal 5. Jaha... säger mig ändå inte ett dugg.

Jag är desto mer intresserad av folks ageranden, och när man tittar på hur läget i samhället är med misshandel, dödsmisshandel och barnmord mm så undrar jag var samhället gick fel. Varför kan folk inte bara samsas på ett civiliserat sätt, istället för att hitta på en massa dumheter som ingen egentligen mår bra av? Vad i vårt samhälle är det som gör folk så arga och aggressiva över vad som många gånger bara är små skitsaker?

Jag kanske är naiv, men jag vill gärna tro att folk oftast agerar på bästa möjliga sätt utifrån sin egen syn på saker och ting. Det är svårt att göra när jag inte förstår varför en normal människa skulle ens tänka tanken på att misshandla, döda eller våldta en annan människa. För mig är det fullständigt ofattbart, är det mig det är fel på?

Andra bloggar om: , , ,


Just nu värderat 1.6 av 10 människor

  • Currently 1,6/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

april 22. 2008 13:15

Jimbop

Vadå vem "fan" är det?
Hur vet du då att det är en "fan"?

Jimbop

april 22. 2008 16:38

Redaktören

Det är så när det bara är tonåringar som bloggar. Ni har varit med om för lite och det blir då mest pinsamt med en sådan naiv rubriksättning och som bara påtalar er egen okunskap om samtiden. Ni vet inte ens om att vinylskivor har existerat utan att läsa historieböckerna så jag förstår att det inte är lätt. Oavsett om man är sportintresserad eller ej så känner de flesta till Peter Antoine från flertal TV-program. Lite krav bör man ha på en bloggare om man nu ska deltaga i samhällsdebatten!

Redaktören

april 22. 2008 23:04

Sune

Nja jag skulle då knappast kalla mig en tonåring, inte på många år. Jag tycker att det är lite roande att du t.ex. förutsätter att alla ens tittar på TV nu för tiden, något jag nästan helt gett upp. Men tack för din åsikt, även om den är way off. Smile

Sune

april 23. 2008 01:07

Jonas, tonåring

Redaktören har så rätt i sitt inlägg. Störtlöjligt första stycke i denna bloggen.

Hoppas Peter kryar på sig fort. Han är en härlig profil.

Jonas, tonåring

april 23. 2008 09:15

Peters bror

Jag vet heller inte vem fan Peter är!

Peters bror