Virtuella post-it lappar - stickies!

april 30, 2008 09:43 by Sune

Har nu i ungefär en vecka börjat använda ett litet program som heter Stickies, som är ett litet gratisprogram som låter mig skapa virtuella post-it lappar så jag slipper ha en miljard olika papper på mitt skrivbord. Det inte bara ser trevligare ut - det är dessutom smidigt att ha allt på datorn! Utöver detta finns det stöd för att skicka sina stickies till vänner över nätverk och/eller e-post, sätta alarm på dem och få dem att vara dolda under en viss tid som man själv väljer.

Det jag tror att jag gillar allra mest dock är att jag kan sätta stickies på enskilda webbsidor, som alltså bara syns när jag är på dem och som döljs automatiskt när jag surfar därifrån. Programmet är litet, hur smidigt som helst och något jag tycker att många fler borde börja använda.

Andra bloggar om: , , ,


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5